Olvasói visszajelzések

 
Boldog könyv tulajdonos (Wolf Kati)

Van, akinek nem kell írnia véleményt, mert mindent elárul a mosolya. (Szabó Ádám és Csesznák Verka)
 
Az alkotókkal készített riportot itt olvashatják el
 

Kedves Lapibaba könyv tulajdonosok ezt a fórumot Önöknek hoztuk létre! 

Itt tudják megosztani könyvünkkel kapcsolatos élményeiket, tapasztalatikat.

Természetesen várjuk hozzászólásaikat facebook oldalunkon is. 
Köszönjük, ha megosztják velünk, és másokkal is gondolataikat.
 

Téma: Olvasóink írták

Tárgy: duplán jó Feladó: Hegyi Margit Dátum: 2017.06.06

Kedves Mesesarok család! :)

Az első könyvet se tudtam úgy olvasni a gyerekeknek, hogy ne elejétől a végéig egy szuszra. Így egy kicsit elhúzódik az esti mese ideje, de egy cseppet se bánjuk.
A második kötet kicsit másabb, talán mondhatnám, hogy komolyabb hangvételű, de imádja az egész család. Az illusztrációk gyönyörűek, a kis mesék szellemesek, érdekesek. Köszönjük szépen az élményt!

Tárgy: nyeremény Feladó: Lovadi-Berkó Helga Dátum: 2015.09.30

Köszönjük a nyereményt!
A könyvetek csodálatos. Meseszép, de tényleg, és a történetbe is egyből beleszeretettem, nem beszélve a nyelvezetről, rímekről. :) Az általad varrott Lapibaba is kedvenc lett gyorsan, a hibáit pedig nem találtuk meg, de nem is lenne fontos, mert akit szeretünk, azt a hibáival együtt szeretjük. :)

Tárgy: Kedves Mesesarok, Verka és András! Feladó: Csonkáné Netti Dátum: 2015.07.24

Szeretnénk megköszönni azt az élményt, amit a gyönyörűen megfestett oldalak lapozgatása, a kedves rímek olvasása/hallgatása, egyszóval amit a Lapi-élmény okozott Lánykánknak és nekünk. A könyv gyönyörű, igényes és egyedi, a történeten jókat mosolyogtunk. Nagyon kedves darabja lett a gyerekszobánknak! A kézműves szappant külön köszönjük, mennyei az illata és valóban pihe-puha tőle a bababőr... :)

Gratulálunk hozzá és további sok sikert kívánunk!
Lencsi & Netti

Tárgy: gratulálok Feladó: Herber Ágota Dátum: 2015.06.07

Bűbájos ez a mesekönyv! András, köszönöm a dedikálást. Szívből gratulálok a szerző párosnak és remélem, lesz még folytatás. Rég láttam már ilyen gyönyörűen illusztrált gyerekkönyvet! A kis unokám odalesz érte!

Tárgy: Könyvről Feladó: Sára Perjéssy Dátum: 2015.05.30

Legkisebb unokám ősszel készül oviba, biztosan el lesz bűvölve ezektől a történetektől. Eddig még nem tudtam neki átadni a gyönyörűen illusztrált könyvet, de mire találkozunk, megvarrom neki Lapibabát.

„Borika és Lapibaba kalandjai a mindennapi életből vett események, éppen ezért a gyermekek számára is könnyen átélhetőek. A mesék kedvesek, játékosak, friss humorral fűszerezettek. Olyan egyetemes értékeket közvetítenek szórakoztató formában, mint a szeretet, a gondoskodás, az egymásra figyelés, a család. A dallamosan verses forma megkönnyíti a kis olvasóknak, hogy a szöveget kívülről megtanulják, ugyanakkor nem válik erőltetetté, a természetes beszédet idézi.” (A könyv utószavából idéztem, ennél szebben én sem tudnám megfogalmazni!:))
Nagyon szép, nagyon kedves alkotás, nemcsak az oviba készülők, az óvodások, de a kisiskolások is szeretni fogják: jól szerkesztett könyv, a betűtípus, méret, az illusztrációk segítik az olvasást.

Tárgy: Nyereményt átvettük Feladó: Ruttkay Judit Dátum: 2015.05.28

Ma köszönettel megkaptuk a nyeremény könyvet, rögtön a hazaérkezés után kétszer is elolvastatták a gyerekek, annyira tetszett nekik. :) A nyelvezete választékos, gördülékeny, igazán üdítő olvasmány. A történetek tündériek, tökéletesen adják vissza a gyerekek világát. A rajzok csodálatosak, szóval varázslatos az egész könyv, szeretettel ajánlom mindenkinek! :) Remélem, hogy sok-sok Lapibaba könyv fog még megjelenni, én nagyon várom! :)

Tárgy: vélemény Feladó: Bara András Dátum: 2015.05.28

A kislányom hat éves. Amióta megkapta a könyvet nem múlt el este, hogy ne abból olvastuk volna az esti mesét, még hétvégén a Mamához is magával vitte. A történetek kedvesek, mindegyik telitalálat, nagyszerűen mutatják be az óvodáslét mindennapi csodáját, azt a világot, amelyben minden ovis otthonosan, magabiztosan mozog. A mesék talán éppen ezért nyűgözik le a kislányomat, hiszen saját dolgait olvasom Neki csak most egy csodaszép könyvből.

Apaként csak gratulálni tudok a könyvhöz. Meseolvasni sem unalmas, nem belealvós történetek csodaszép illusztrációval. Külön köszönet, hogy a hosszabb mesék mellet van benne "csak még egyet, és utána alszom megígérem" típusú történet is.

Köszönjük a könyvet, és további sok szép mesét kívánunk Nektek, és Magunknak is!

Tárgy: végre Feladó: Ari Mónika Dátum: 2015.05.26

Kisebb logisztikai nehézségek után (elfelejtődött hazajönni a könyv) végre mi is elolvashattuk Lapibaba kalandjait! Bár a mi gyerekeink már iskolába készülnek, mégis nagy lelkesedéssel hallgatták a meséket, egy este alatt végig kellett olvasni a könyvet (mindenáron szerették volna a "Lapibaba oviba megy" c. mesét, és az ugye a legvégén van, addig még mindenkit meg kell ismerni :-)), és amikor annak is vége lett, akkor még reménykedve kérdezték, hogy mi a következőnek a címe, sajnos az volt a válasz, hogy "ez az utószó" :-) Kellemes, dallamos, bájos történetek, nagyon aranyos és hozzá illő illusztrációval, gratulálok hozzá!

Tárgy: gratuláció Feladó: H. Margó Dátum: 2015.05.26

Nagyon vártam már a könyvet, imádom Verka munkáit és most már András írásait is. :)
Az az igazság, hogy én sokkal kisebb könyvre számítottam, külön meglepetés volt, hogy ennyi kis történet van benne. Remélem sok sikert értek el vele, és lesz folytatása.
Köszönettel: Margó

Tárgy: Re:gratuláció Feladó: Mesesarok Dátum: 2015.05.26

Köszönjük szépen!

1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása